طرز تهیه ته چین مرغ ساده
ته چین یکی از غذاهای لذیذ و مجلسی ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد.در تهیه مواد ته چین هم تخم مرغ کامل و هم زرد تنها ان را می توانید استفاده کنیدخانم ها معمولا با سلیقه به دیزاین غذاهای مجلسی اهمیت خاصی می دهند.ـــــــــــبرای ته چین مرغ می توانید مرغ را تکه تکه یا ریش ریش کرده و یک لایه بین برنج بگذارید.بهتر است ته چین را ته چین را داخل ظرفی طبخ کنیدکه ارتفاع زیاد نداشته باشد، مثلا در ماهیتابه..........................اگر می خواهید ته چین قالبی در فر بپزید، ته چین را در قالب ریخته و روی آن را با ورقه آلومینیوم پوشاندهو چند جای آلومینیوم را سوراخ کنید.سپس قالب را در فر قرار دهید.

یکی از ساده ترین روش های تزیین ته چین قالبی کردن آن است.می توانید ته چین را در قالب مافین گرد یا چهارگوش یا قالب های سیلیکونی و … طبخ نمایید.ته چین قالبی تک نفره را می توانید با کمی زرشک، سبزیجات، خلال بادام و پسته، گوجه و … تزیین کنید.برای تهیه و درست کردن ته چین مرغ به صورت کامل باماهمراه باشید...برنج ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
سینه مرغ کامل ۱ عددپیاز متوسط ۱ عدد
گلاب ۱ فنجانکره ۵۰ گرمماست چکیده ۱ پیمانه
زرشک ۱۰۰ گرمروغن مایع به اندازه کافیپودر قند ۱ قاشق چایخورینمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
دارچین و خلال پسته به اندازه کافیزعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوریـــــــــــــــــــابتدا سینه مرغ را به همراه چند لیوان آب ، پیاز و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب بریزیدو اجازه دهید مرغ به طور کامل بپزد. پس از اینکه مرغ پخت اجازه دهید کمی سرد شودسپس آنرا به صورت ریش ریش خرد کنید و کنار بگذارید.......................در مرحله بعدی برنج را نسبت به نوع آن خیس کنیدسپس به همراه چند لیوان آب ، نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع داخل یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهیدتا برنج نیم پز شود به صورتی که اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان سفت باشد.......................پس از اینکه برنج به اندازه کافی نرم شد آنرا آبکشی کنید و کنار بگذارید.در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهیدو مقداری روغن مایع داخل آن بریزید.پس از اینکه روغن داغ شد مرغ ریش ریش شده را به تابه اضافه کنید.......................در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و دارچین به مرغ اضافه کنیدو چند دقیقه تفت دهید. در این مرحله می توانید در صورت تمایل مقداری زرشک هم به مرغ اضافه کنید.در مرحله بعدی زرشک را به همراه پودر قند با مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید.......................
در مرحله بعدی زرده تخم مرغ را به همراه زعفران دم کردهو گلاب داخل یک ظرف جادار و مناسب بریزید و خوب هم بزنیدتا بوی زهم تخم مرغ به طور کامل گرفته شود.پس از اینکه تخم مرغ را خوب مخلوط کردید ماست را به آن اضافه کنید.......................
ماست و تخم مرغ را خوب مخلوط کنیدسپس برنج آبکش شده را به مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه کنیدو با دیگر مواد خوب مخلوط کنید. یک ظرف مناسب برای پخت ته چین انتخاب کنید( ظرف پیرکس ) و داخل آن را با کمی روغن چرب کنید.......................
کف ظرف نصف برنج را بریزید سپس آنرا به صورت محکم فشار دهیدتا کاملا فشرده شود و به کف قابلمه بچسبد. در ادامه مرغ و زرشک را بریزیدو خوب فشار دهید. در لایه آخر باقیمانده برنج را بریزید و با پشت کفگیر آنرا خوب فشار دهیدتا کاملا فشرده شود.......................در پایان کره را خرد کنید و در قسمت های مختلف برنج بگذارید.روی ظرف پیرکس یک فول نازک بکشید سپس آنرا در فر قرار دهید.برای پخت ته چین باید ته چین را به مدت ۱ ساعت با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا به طور کامل بپزد.......................
در پایان ته چین را با زرشک و خلال پسته تزیین کنید سپس سرو کنید.در صورتی که فر در دسترس ندارید می توانید ته چین را در یک قابلمه تفلونی درست کنید.برای این منظور باید ته چین را به مدت ۹۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آماده شود.نـــوش جــــونارائه شده توسط : سعید زمانی
در وب سایت : پرشین جم
اموزش انواع غذاها | 1 | 406 بازدید | : persiangem
ارسال دیدگاه برای پست : طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی به همراه فیلم