طرزتهیه قلیه ماهی با تن ماهی

  • رتبه1 از 5
  • جمعه ۱۲ مهر ۱۳۹۸
  • اموزش درست کردن قلیه ماهی با تن ماهی

    پيازهارو نگيني خرد كنيد با روغن تفت بدهيد تا سبك بشه.

    بعد سيرهاي خردشده رو هم اضافه كنيد تفت بديد تا بوي سير بلند بشه.

    بعد زردچوبه نمك و فلفل قرمز و ادويه رو اضافه كنيد.

    سبزي ها را سرخ كنيد مواظب باشيد سبزي نسوزه و ته نگيره آرد رو هم ه سبزي اضافه كنيد

    و كمي تفت بديد بعد به پياز و سير اضافه كنيد

    آب بريزيد بذاريد سبزي ها بپزه تخم گشنيز خوردشده را اضافه كنيد

    بعد كنسرو تن ماهي رو كه بيست دقيقه جوشونديد اضافه كنيد

    سس تمرهندي رو هم اضافه كنيد بذاريد قليه جا بيفته

    در ادامه مواد لازم و نکات پخت ان را بیاموزید


    مواد لازم تهیه قلیه ماهی با تن ماهی

    یک عدد بوته سير

    350 گرم گشنيز و شنبليله (حدود 300 گرم گشنيز و 50 گرم شنبليله)

    یک قاشق غذاخوری آرد

    دو عدد كنسرو تن ماهی

    یک قاشق مرباخوری پر رب گوجه در صورت تمايل

    3 تا 4 عدد پياز متوسط

    نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و ادويه دلخواه به ميزان لازم

    تمر هندی يا سس تمر هندی به ميزان لازم

    تخم گشنيز خرد شده در صورت تمايل به ميزان لازم

    ــــــــــــــــــــ

    نکات پخت قلیه ماهی با تن ماهی

    اگر از ماهي استفاده ميكنيد ماهي رو خوب مزه دار كنيد

    در مخلوط آرد و پودر پياز يا سير و زردچوبه و نمك و فلفل بزنيد

    (مثل ماهي كه هميشه درست ميكنيد) سرخ كنيد و تقريبا يك ربع آخر به قليه اضافه كنيد.

    ...............................

    در صورت دلخواه می توانید يك قاشق مربا خوري رب را توي روغن تفت بديد و به قليه اضافه كنيد.

    ...............................

    شما می توانید از نصف يك بسته كوچك تمر هندي كه در آب جوش خيس كرديد و شيره اش رو گرفتيد استفاده كنيد ميزان ترشي بستگي به ذايقه خودتون داره

    ...............................

    توجه داشته باشيد اگر شنبليله زياد بشه قليه تلخ ميشه

    ...............................

    قليه ميگو هم مثل قليه ماهي آماده ميشه فقط با اين تفاوت كه ميگو ها مزه دار كنيد

    نمك بزنيد با شعله ي بالا سرخ كنيد حدود يك تا دو دقيقه

    نكته؛ توجه داشته باشيد ميگو زياد تفت بخوره يا زياد بپزه سفت ميشه

    ...............................

    براي قليه معمولا از ماهي هايي استفاده ميشه كه زود وا نره و بسته به نوع ذايقه خانواده متفاوت هست ولي بهترينش ماهي "هامور"هست. از ماهي "شير هم استفاده ميشه كلا هر ماهي كه كم تيغ داشته باشه.

    ...............................


    ارائه شده توسط : سعید زمانی

    در وب سایت : پرشین جم


    ارسال دیدگاه برای پست : طرزتهیه قلیه ماهی با تن ماهی

    به نظر تان در پرشین جم چه مطالبی درج شود؟

    لطفا اتصال به اینترنت را چک نمائید