روش دم كردن چاي ماسالا آماده-هم اکنون 4

خون کدام جانور سفید است-هم اکنون 3

10 متن تبریک تولد استاد و معلم ریاضی-هم اکنون 2

برای چاقی چه بخوریم-هم اکنون 1

تحقیق در مورد یک کارآفرین موفق ایرانی-هم اکنون 2

ایلات عمده کشور را نام ببرید جغرافیا دهم-1 دقیقه پیش 2

چرا باید به پرچم کشورمان احترام بگذاریم کلاس دوم-1 دقیقه پیش 1

تحقیق در مورد آهن ربا - تحقیق آماده-1 دقیقه پیش 3

روز سیزده بدر را چگونه گذراندید-1 دقیقه پیش 1

انشا در مورد پروانه ای هستید که در تاریکی شب-2 دقیقه پیش 2

تحقیق درباره شناخت عوارض زمین و استفاده آن در رزم-2 دقیقه پیش 4

کدام نوع سلول دارای سبزینه است-2 دقیقه پیش 1

تحقیق درباره ی آثار سوء شبکه های ماهواره ای بیگانه-2 دقیقه پیش 2

هویت هر موجود از چه چیزهایی تشکیل می شود-2 دقیقه پیش 4

اهنگ محسن یگانه تبر نزن-اهنگ جدید-2 دقیقه پیش 1

  • ...

دستور تهیه پاستیل ساده خانگی کشدار

  • رتبه1 از 5
  • شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۰
  • طرز تهیه پاستیل مارابو

    طرز تهیه پاستیل خانگی با نوشابه

    طرز تهیه پاستیل خانگی مرحله به مرحله

    طرز تهیه پاستیل خانگی با نشاسته

    طرز تهیه پاستیل خانگی بدون پودر ژلاتین

    طرز تهیه پاستیل شیبابا

    طرز تهیه پاستیل صنعتی

    طرز تهیه پاستیل خارجی


    پاستیل یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که شباعت زیادی به ژله دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

    مواد لازم پاستیل خانگی
    پودر ژله با رنگ دلخواه۱ بسته
    ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
    گلوکز مایع۱ قاشق غذاخوری
    آب جوشنصف لیوان

    دستور تهیه پاستیل خانگی

    مرحله اول

    ابتدا آب جوش را داخل یک کاسه استیل می ریزیم، سپس پودر ژله را به همراه ژلاتین و گلوکز به کاه اضافه می کنیم. حالا کاسه را به روش بن ماریروی بخار آب ( کتری در حال جوش یا سماور ) قرار می دهیم و مواد را در آب حل می کنیم.

    مرحله دوم

    پودر ژله، ژلاتین و گلوکز باید به طور کامل در آب حل شود. حالا یک قالب سلیکونی انتخاب می کنیم و با مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل قالب را چرب می کنیم. در ادامه مایه پاستیل را داخل قالب می ریزیم و داخل فریز قرار می دهیم.


    مرحله سوم

    توجه داشته باشید که پاستیل باید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فریزر بماند تا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان دست هایمان را با روغن مایع کمی چرب می کنیم و پاستیل ها را دانه به دانه با دقت از قالب خارج می کنیم.

    مرحله چهارم

    در این مرحله پاستیل های شما آماده مصرف هستند. برای داشتن پاستیل هیا رنگارنگ می توانید از ژله با طعم های مختلف استفاده کنید. پاستیل ها را می توانید در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.


    ارائه شده توسط : حسین ایزدی

    در وب سایت : پرشین جم


    آموزش متفرقه | | بازدید | : mohsenfalse

    ارسال دیدگاه برای پست : دستور تهیه پاستیل ساده خانگی کشدار

  • نرگس در مورد :مهم ترین فایده حجاب چیست میگه :

    نمیدونم

    پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ 1 ماه پیش

  • حسام در مورد :انواع تصمیم گیری را نام ببرید تفکر هشتم میگه :

    تصمیم گیری آنی

    پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ 1 ماه پیش

  • Rahil در مورد :میتوکندری چیست علوم هفتم میگه :

    عالی هر سوالی بخوای هست و به راحتی به جواب میرسی

    سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ 1 ماه پیش

  • بنیامین در مورد :مهم ترین محصول کشاورزی آسیا میگه :

    مهپ ترین محصول کشاورزی اسیا چیست

    دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ 2 ماه پیش

  • النا در مورد :من یک نوجوان ایرانی هستم که تصمیم دارم میگه :

    خوب

    پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ 1 ماه پیش

    • ...

    به نظر تان در پرشین جم چه مطالبی درج شود؟