شهید ابراهیم هادی در اول اردیبهشت سال ۱۳۳۶ در تهران بدنیا آمد او چهارمین فرزند خانواده بود، اما پدرش به او علاقه خاصی داشت پدرش مشهدی محمد حسین بقال بود.
ابراهیم در سنین نوجوانی پدر خود را از دست داد، او دوران دبستان خود را در مدرسه طالقانی گذارند، سپس در مدرسه ابوریحان دوران دبیرستان خود را سپری کرد. او در سال ۵ موفق به اخذ دیپلم ادبی نائل شد. ابراهیم در سالهای پایانی دبیرستان مطالعات غیر درسی را آغاز کرد.
شهید ابراهیم هادی حضور چشمگیری در هیئت جوانان داشت و استاد علامه محمد تقی جعفری در رشد شخصیتی ابراهیم هادی بسیار موثر بود، او همزمان با تحصیل کار در بازار را نیز شروع کرد.
او در دوران پیروزی انقلاب شجاعتهای بسیاری از خود نشان داد پس از انقلاب به سازمان تربیت بدنی و بعد از آن به آموزش و پرورش منتقل شد، او همچون معلمی فداکار به تربیت دانش آموزان مشغول شد.
ابراهیم هادی اهل ورزش بود و به ورزش باستانی همچون کشتی علاقه بسیار داشت و در میدان مردانه میایستاد و کشتی میگرفت. خصوصیات اخلاقی شهید ابراهیم هادی
شهید ابراهیم هادی سر شار از صفا و ادب، متانت وقار بود، جاذبههای معنوی او باعث جذب مردم و جوانان به دین و معنویت میشد.
شهید ابراهیم هادی همه چیز را با نگاه ملکوتی میدید و همیشه به یاد خدا بود و از ان غافل نمی شد، لذا در مسیر معنوی و معنویات موفق بود.
شهید ابراهیم هادی از اندیشههای علامه محمد تقی جعفری بهره میبرد و آگاه به معارف دینی و قرآنی بود.
او توجه و اهتمام جدی برای رسیدگی به حال محرومین و یتیمان بود او چون طعم یتیمی را کشیده بود و احساس آنها را خوب درک میکرد.
شهید ابراهیم هادی در زندگی خود پیوسته به اسلام و قرآن و اهل بیت و مردم و محرومین و نیازمندان خدمت میکرد و برای جذب جوانان به سوی خدا و دین و اهل بیت علیهم السلام از هیچ تلاشی دریغ نمی کرد. ویژگیهای شهید ابراهیم هادی
دوری از غیبت کردن توجه به نماز شب توجه نماز اول وقت و نماز جماعت اخلاص توجه به امر معروف و نهی از منکر توجه به قرائت قرآن و ذکر
نحوه شهادت ابراهیم هادی
در عملیات والفجر مقدماتی به همراه بچههای گردان کمیل در کانال فکه به مدت ۵ روز مقاومت کردند و تسلیم نشدند، سرانجام در ۲۲ بهمن سال ۶۱ بچههای باقی مانده را به عقب فرستاد و خود تنها ماند و دیگر کسی او را ندید.
شهید ابراهیم هادی همیشه دوست داشت گمنام بماند خدا هم دعایش را اجابت کرد و او سالها گمنام و غریب در فکه ماند.
مزار یاد بود این شهید قهرمان در قطعه ۲۶ گلزار شهدای بهشت زهرا (س)تهران میباشد.
کتاب سلام بر ابراهیم ۱ و۲ زندگی نامه شهید ابراهیم هادی از زبان خانواده و دوستانش است.